Een paradijs voor kinderen 

Als ouder is het soms een uitdaging om een perfecte vakantieplek te vinden waar zowel jij als je kinderen zich kunnen vermaken. Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, bij Makani is er genoeg te eten, te drinken en te doen voor de kids. Hier ontdek je alles wat je nodig hebt om het ultieme vakantiegevoel te ervaren en een onvergetelijke dag te beleven. Van speciale kindergerechten tot leuke speelzones en zelfs ontspanning voor de ouders.

Lekkerste gerechten voor de Kleine Fijnproevers

Bij Makani Beach begrijpen ze dat kinderen vaak kieskeurige eters zijn. Daarom hebben ze een speciaal kindermenu samengesteld dat de smaakpapillen van zelfs de meest kieskeurige kleintjes zal verrassen. Van lekkere frietjes met een snack naar keuze tot een kinderpizza Margherita tot heerlijke pannenkoekjes met vers fruit. En het beste van alles? De porties zijn perfect afgestemd op kinderhonger, zodat er geen kostbaar eten verloren gaat. Sluit het diner af met een koud ijsje, er is voor elk kind wat wils.

Het draait niet alleen maar om lekker eten, maar ook om creativiteit! Elke woensdag kunnen kinderen hun eigen pizza versieren. Ook krijgen ze er een kleurplaat bij om in te kleuren. Het is een leuke en leerzame ervaring om de woensdagmiddagen onvergetelijk te maken.

thumbnail PHOTO 2022 04 01 11 52 15

Schommelen met de wind in je haren

Wat is er nu leuker dan schommelen met de zeebries in je haren? Probeer nu de Makani Swing en schommel met uitzicht op de glinsterende oceaan. Laat je kinderen plezier beleven terwijl ze heen en weer zwaaien en genieten van het strand. Het is een geweldige kans om enkele onvergetelijke foto's van je kleintjes te maken, terwijl ze de tijd van hun leven hebben. 

IMG 3119

Knuffelen met Luna

Naast de heerlijke kindergerechten, de speelhoek en de betoverende schommel, hebben we een speciale verrassing voor gezinnen met een liefde voor viervoeters. Maak kennis met Luna, ons lieve hondje dat altijd klaarstaat voor knuffels! Deze goedgetrainde en speelse hond is dol op de aandacht van kinderen. Terwijl de kleintjes genieten van de speelzone en de schommel, kunnen ze ook knuffelen en spelen met Luna. 

IMG 5663

Ontspanning voor de Ouders

Kortom de kinderen vermaken zich super en dan kun je als ouder eindelijk welverdiend ontspannen. Lekker zitten op het terras met een verfrissend drankje en heerlijk eten. Of je nu een boek wilt lezen, wilt genieten van het uitzicht, of gewoon even wil ontspannen, dit is jouw kans om tot rust te komen terwijl je kinderen plezier hebben. Geniet van het ultieme vakantiegevoel bij Makani Beach.