Iets te vieren?

Wil je een feest geven op het strand? Dat kan zeker bij Makani Beach. Denk aan een gezellige borrel, smakelijke barbecue, uitgebreide lunch, heerlijk diner of een uitgebreid buffet met vrienden, familie of collega’s. Een verjaardagsfeest, babyshower, jubileum of vrijgezellenfeest... Makani biedt de perfecte setting om er een feest van te maken om nooit te vergeten!

Je verjaardag bij Makani

Uiteraard is het mogelijk je eigen borrel, diner, BBQ of feest te geven bij Makani Beach. Makani is de place to be als je je verjaardag op het strand wil vieren!

Intiem of juist ‘knallend’, van een kleine groep tot een grote: Voor ieder gezelschap is een passende inrichting mogelijk, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met het weer. Door onze veranda is het ook bij minder weer prima vertoeven op het terras. Het paviljoen is L-vormig met een zit/praatgedeelte, een bargedeelte en een dans/feestgedeelte. Daarbij wordt indien gewenst een gedeelte van het terras gereserveerd. Uitstraling, indeling en de sfeer bij Makani geven een relaxte sfeer en gezelligheid. Er is keuze uit heerlijke snacks en hapjes, voor ieder budget en voor iedere smaak (vlees én vega) kan iets lekkers en moois gemaakt worden vanuit onze open keuken.

30 up 24 6 2023 11 1

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken! Of bel naar: 06 16118871

We kunnen niet wachten om jouw feest te organiseren. 

* verplichte velden