2023

Kidsproof 

Kom met de hele familie tot rust met de relaxte vibe en het smakelijke eten bij Makani. Ook aan de kids is gedacht, zij kunnen smullen van een speciaal kindermenu en lekkere drankjes voor de kids, zoals een huisgemaakte limonade. Kinderen hebben naast alle speelruimte op het strand ook een leuk speeltoestel ter beschikking en met wat slechter meer een gezellige speelhoek binnen. Heel veel speelplezier dus! In de tussentijd kunnen papa's en mama's chillen en genieten van heerlijke gerechten en een mooi assortiment wijnen, speciaalbieren en cocktails. Je kunt je hier de hele dag vermaken! 

LEES HET ARTIKEL VAN KIDSPROOF

 

thumbnail PHOTO 2022 04 01 11 52 15

15-08-23

6x de lekkerste burgers op het strand

Bij deze strandtent heb je na je kite- of surfsessie echt heel veel zin in de Makani Burger. Deze diner-topper is zeker een van de favorieten. Wat de burger zo speciaal maakt is dat deze gemaakt is van vlees van Palmesteyn runderen uit Nederland. Door rust, ruimte en gezond en gevarieerd voer is het vlees van Palmesteyn Boeuf Blonde bijzonder smaakvol, mooi van kleur en bovendien gezond en mals. Kom proeven en beleef de smaak van echt vlees! Niet zo van het vlees? Dan kan je de overheerlijke Beyond burger nemen.

LEES HET ARTIKEL VAN BEZOEK WESTLAND HIER

 

DSC05703

30-06-23

14x Leukste strandtenten van Nederland

Makani Beach, een strandtent waar je wel voor om wilt rijden. Denk: picknicktafels, luie banken vol kussens, ligstoelen en gezellige parasolletjes. Je kunt hier terecht voor een lekker ontbijtje, lunch of diner, of gewoon een koffie of cocktail – whatever floats your boat! Maar de kans is groot dat je blijft hangen, want het is er gewoon heel fijn.

LEES HET BLOG VAN AGNES ON THE MOVE HIER

Agnes on the move leukste tenten van NL

06-06-22

Alleen al voor het eten zeker een aanrader om hier heen te gaan

Krijg een flinke dosis vitamin sea bij Makani. Linda van Aken ervaarde het en kwam gezellig bij ons eten en schreef hier een blog over met prachtige foto's. Benieuwd? Klik op de link om het blog te lezen.

LEES HET BLOG VAN REISLIEFDE HIER

2022 05 30 13.18.23 resultaat 640x427

06-06-22

Hotspot op het strand in Ter Heijde

Met het strand als haar lievelingsplek kwam Inge samen met haar man en drie kinderen lunchen bij Makani, Ze schreef er een leuk blog over en zei onder andere: "Wij hebben enorm genoten bij Makani Beach". 

LEES HET HELE BLOG HIER

Makani Beach 21

30-05-2022

Middagje genieten met de kinderen op het strand

Lekker eten met de kids bij Makani op een zonnige middag. Judith en Maikel van Wijk, van Hip & Hot, schreven er een blog over. 

LEES HET BLOG HIER

makani beach lunch

11-05-2022

Lekker eten op het Westlandse strand

Als echte beachlover bezocht Lisette Makani Beach voor een lunch. Ze schreef er een blog over! 

LEES HIER HAAR BLOG

 

 

 

Lisette schrijft

10-05-22

Een leuke nieuwkomer op het strand 

Svenja en Barbara hebben hun eigen blog waar ze tips delen over de nieuwste Haagse hotspots, culinaire ervaringen en unieke plekken. Ze schreven er een leuk blog over,

LEES HET BLOG HIER

Makani chill hoekje met gitaar

12-04-22

Eigen strandpaviljoen openen 

Het AD Westland bracht een bezoekje aan Makani Beach en interviewde eigenaresse Miranda Hanemaaijer voor in de krant.

LEES HIER het krantenartikel

Miranda op de bar Thierry Schut 070422th makani beach AD 02

01-02-22

Van Dreams Beach naar Makani

De 32-jarige Miranda Hanemaaijer uit Naaldwijk heeft Dreams Beachhouse in Ter Heijde overgenomen. Op 1 april opent zij haar nieuwe strandtent: Makani Beach. Joyce Hoogland schreef er een artikel over voor In De Buurt.

LEES HIER HET ARTIKEL

Makani Beach Paul en Miranda door Rianne de Goeij