Trouwen op het strand

Trouwplannen? Wat is er dan romantischer dan trouwen op het strand? En dan natuurlijk liefst op een bijzonder mooi plekje met aandacht voor jullie persoonlijke wensen. Geniet met je voeten in het zand van jullie bijzondere moment samen.

Bij Makani Beach kun je een onvergetelijke dag beleven van de ceremonie tot aan een bruisende feestavond. De uitstraling, indeling en sfeer van Makani zijn uniek en daarbij is het eten heerlijk. Bij mooi weer is het natuurlijk geweldig om de ceremonie op ons sfeervolle terras te houden. En bij slecht weer? Dan gaan we naar binnen, net zo bijzonder en intiem.

De bruidstaart, de borrel, receptie en het diner met een gezelschap of een lekkere ongedwongen barbecue. En daarna een feest, alles kan. De dag en/of avond is geheel naar eigen wens in te vullen. Er zijn slaapplaatsen in de buurt voor gezelschappen die van wat verder weg komen.

Miranda helpt je graag om al jouw wensen voor dit seizoen of 2024 te bespreken. 

LTPHOTO 122 1

Groots of knus en intiem, bij Makani kun je alle kanten op. Reserveer bij ons voor groepen vanaf 15 tot 150 personen. Je kunt de organisatie aan ons over laten of een weddingplanner alles van A tot Z laat regelen, het kan allemaal. Wij organiseren de catering en indien gewenst de decoratie. Wil je een band of DJ op je feest, ook dat is te regelen. Hou je van een ongedwongen sfeer, met voetjes in het zand, of op je mooie schoenen voor deze speciale dag… doe je ding. 

LTPHOTO 092 1

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken! Of bel naar: 06 16118871

We kunnen niet wachten om jouw feest te organiseren. 

* verplichte velden