Makani Beach is te vinden op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormantrap, rechtsaf, naast Dreams Surfschool. We zijn te voet bereikbaar via de Karel Doormantrap. Ter Heijde ligt in Het Westland, halverwege tussen het strand van Hoek van Holland en Scheveningen in.
Een rustig onontdekt vissersdorpje waar je nog gratis parkeert en je de ruimte hebt op het strand. En dat in de Randstad.

Wij staan van april tm oktober op het strand van Ter Heijde. Makani is het enige strandpaviljoen op deze locatie en staat volledig op zand gebouwd. Voor minder validen is er een strandopgang met hellingbaan en vaak een strandrolstoel beschikbaar. Er loopt een verhard pad tot aan de entree.

Staff Wanted!

Wil jij werken in de nieuwste strandclub van het Westland?
Wij hebben nog plek voor de volgende kandidaten:

Zelfstandig werkend kok en basiskok
Keukenhulpjes en Afwassers
Floormanager en bedieningsmedewerkers
Barman/vrouw

Stuur een mail naar info@makanibeach.nl

Over Makani

Makani Beach opent 1 april op Ter Heijde strand! Vanaf dan kun je bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner, borrel, feest en events.  Good food, happy people!

Miranda Hanemaaijer heeft in 2022  Dreams Beachhouse over genomen van Paul Groenheijde.
Miranda: "De start van Makani Beach is een droom die uitkomt. Op dit moment werk ik als docent koken op een horeca-opleiding en daarvoor heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende horecagelegenheden van eetcafé tot sterrenzaak. 👩‍🍳
Ik ben eigenlijk altijd op het strand. Of met de hond of aan het kitesurfen. Mijn grote passie voor kitesurfen, gastronomie en koken komen nu samen in strandclub Makani Beach. Een droom komt uit, maar ik realiseer me ook dat het spannend wordt en keihard werken. Altijd had ik jeukende handen als ik een horecagelegenheid op het strand bezocht: wat vind ik leuk en wat zou ik juist anders doen? Nu kan ik dat laten zien bij Makani Beach."
Makani Beach is geen toevallige naam, het betekent “wind” en vindt zijn oorsprong in Hawaï. De wind heeft mij op vele inspirerende plaatsen gebracht. Die sfeer en kwaliteit wil ik mijn gasten aanbieden. Een fijne en relaxte plek waar je kunt genieten van goede kwaliteit eten. Waarbij goed natuurlijk lekker betekent maar ook goed voor de wereld.”
Dreams Surfschool werkte de afgelopen jaren nauw samen met het toenmalige Jamm Beach en nam de strandtent over in 2020.
Makani Beach Paul en Miranda door Rianne de Goeij

Kom jutten bij Makani

Jutten op het strand is een leuke activiteit die ook nog eens goed is voor het milieu. Win- win situatie dus!

Maak een gezellige strandwandeling en neem al het zwerfafval mee dat je tegenkomt. Zo blijft het strand schoon, komt het niet in de zee en kunnen dieren er niet in stikken.

Haal je juttas bij ons op, vul deze met afval en ontvang een gratis kopje koffie, thee of een ijsje bij inlevering van deze tas!

Deze actie is georganiseerd door Grondstofjutters We Are Nature, Hier vind je meer informatie over het jutten.

Kom jij ook jutten? Dan maken we samen het strand schoon!

PHOTO 2022 05 12 15 27 15