Een Wereldreis aan heerlijke wijnen

Bij Makani Beach draait het allemaal om het ultieme vakantie gevoel creëren, en een belangrijk onderdeel van die ervaring is onze wijnen selectie. Van verfrissende witte wijnen tot verrukkelijke rode en sprankelende bubbels, Er is voor ieder wat wils. 

Witte wijnen

Laten we beginnen met onze witte wijnen. Stel je voor dat je ontspant op het strand, de zon op je gezicht en een glas heerlijke wijn in je hand...
Eerst hebben we de Torre de Vejezate Verdejo uit Spanje. Deze wijn barst van de levendige citrusaroma's en verfrissende zuurgraad, die je smaakpapillen verleiden met een ware explosie van smaak. Combineer dit met onze overheerlijke Witvis, en je hebt een perfecte match gemaakt.

Voor degenen die op zoek zijn naar een elegante en lichte witte wijn, raden we de Parini Pinot Grigio uit Italië aan. Met zijn verrukkelijke aroma's van rijpe perziken en sappige appels biedt deze wijn een fruitige smaak waar je geen genoeg van kunt krijgen.

De St. Martin Chardonnay uit Frankrijk! Deze wijn staat bekend om zijn volle en romige textuur, samen met de aroma's van tropisch fruit en een vleugje vanille. Perfect om te combineren met zeevruchten of romige gerechten.

Reis verder naar Zuid-Afrika met de Niel Joubert Chenin Blanc. Deze Chenin Blanc is een ware smaaksensatie, met frisse citrustonen, subtiele honingaroma's en een levendige zuurgraad.

DSC06171

Voor de avontuurlijke wijnliefhebbers is er de Gruner Veltliner van Pfaffl uit Oostenrijk. Deze unieke wijn verrast je met zijn aroma's van groene appel, witte peper en kruidige tonen. Een verfrissende en complexe witte wijn die je zeker zal verrassen.

En laten we de Escudero Cuvee Special Verdejo uit Spanje niet vergeten! Met zijn lichtgele kleur en groene tinten, citrusgeuren en een verfrissend karakter, is deze wijn langdurig op hout gerijpt voor extra textuur. Een perfecte metgezel voor onze heerlijke witvis, zeevruchten, salades en lichte gerechten.

Rosé

Op naar de roséwijnen, die je doen denken aan zonnige dagen op het strand...
Proef de elegantie van de Preciso Pinot Grigio Rosé uit Italië, bekend om zijn fruitige en verfrissende karakter. Met zijn aroma's van rode bessen en subtiele bloemige tonen is deze rosé perfect voor een ontspannen dag aan zee. En natuurlijk, wie kan de beroemde Chateau Miraval uit de Provence in Frankrijk weerstaan? Deze rosé is een toonbeeld van verfijning en elegantie, met delicate aroma's van rood fruit en een verfijnde mineraliteit. Je kunt zelfs kiezen voor de Magnumfles van Chateau Miraval om je ervaring extra speciaal te maken.

Rode wijnen

Laten we de rode wijnen niet vergeten, vol van karakter en heerlijke smaken...
De Preciso Nero D'avola uit Italië is een heerlijke rode wijn met rijke aroma's van rijpe bessen, kruidige tonen en zijdezachte tannines. Een genot voor de zintuigen. Ontdek de unieke smaak van Zuid-Afrika met de Barista Pinotage. Deze stijlvolle rode wijn, gemaakt van de unieke Pinotage-druif, betovert je met zijn diepe kleur, aroma's van rijp donker fruit en een vleugje chocolade. Perfect te combineren met onze smaakvolle Bavette.

 

Bubbels

En last but not least, de sprankelende bubbels die elke gelegenheid feestelijk maken...
Laat je verrassen door de Vino Radacini Bubbel uit Moldavië, het zusje van de prosecco. Met zijn frisse en fruitige karakter brengt deze bubbel vreugde in je glas, perfect om te toosten op een speciale gelegenheid of gewoon om van te genieten.

En voor de ultieme luxe is er de Laurent Perrier Brut Champagne, synoniem voor elegantie en verfijning. Met zijn delicate bubbels, frisse citrusaroma's en subtiele toasttonen is deze champagne een onvergetelijke keuze voor een bijzondere viering bij Makani.

Of je nu de wereld van witte, rosé, rode wijnen of bubbels verkent, bij Makani Beach hebben we een uitgebreide selectie wijnen om aan al je smaakvoorkeuren te voldoen. Dus ga zitten, ontspan en laat je smaakpapillen genieten van deze heerlijke reis door de wereld van wijn!

DSC05976