Onze vegan gerechten

Bij Makani hebben we heerlijke veganistische opties die niet alleen goed zijn voor de gezondheid, maar ook nog eens goed voor de planeet. En nee vegan gerechten hoeven niet alleen saaie salades en smaakloze tofu te zijn. Onze koks hebben fantastische vegan gerechten samengesteld om te bewijzen dat het helemaal niet moeilijk is om lekker en plantaardig te eten. Of je nu veganist bent of gewoon op zoek bent naar een gezonde optie, we hebben iets voor iedereen.

Vanaf 10.00 kun je al bij ons terecht voor een ontbijtje met onze Acai bowl (uit te spreken als a-ssa-ie) met vers fruit en huisgemaakte granola. De Acai bowl is gemaakt van acai besjes, havermout en banaan. Lekker wakker worden met een kopje koffie of een glaasje jus d’orange.

Tijdens de lunch kan je genieten van de Cas & Kas kroketten op brood met truffelmayonaise. Cas & Kas kroketten zijn op een ambachtelijke manier bereid, met verse ingrediënten en met draadjesvlees dat niet van echt te onderscheiden is. Het is 100% vegan, vrij van palmolie en vrij van soja. Er is nog meer goed nieuws, de bitterballen zijn ook te bestellen! Een nieuw gerecht op ons menu is de goed gevulde taco met gele biet, paprika, tomaat, avocado, bosui en koriander.

Softshell taco s

Ook bij het diner zijn er verschillende opties, zoals onze smaakvolle Thaise curry met quinoa, kokos en diverse groenten. Of kies voor de sweet potato soep, die is zonder de crème fresh ook helemaal vegan te bestellen. De soep kan ook glutenvrij besteld worden. Naast al deze fantastische gerechten zijn ook onze sausen geheel vegan. Dit heerlijke diner kan worden afgesloten met een choco coco taartje, een verrassend taartje die niet alleen geheel vegan is, maar ook nog eens glutenvrij.

Al trek gekregen? Kom langs en ontdek zelf hoe lekker het is! We zijn elke dag geopend vanaf 10.00 uur. Vind je het lastig om te kiezen? Vraag een van onze medewerkers naar alle mogelijkheden. We helpen je graag.

Chocococo