Net geopend en nu al zo'n presentatie en prestatie neergezet.

Net geopend en nu al zo'n presentatie en prestatie neergezet.
Auto dichtbij kunnen parkeren in Ter Heijde. Daarna de stijlen trap op door de duinen richting het strand, ligt meteen aan je rechterhand Makani Beach. Vol enthousiasme worden we ontvangen. We liepen eerst door naar binnen om een mooi plekje aan het raam te kunnen reserveren. Daarna weer naar buiten om daar onze eerste drankjes in het zonnetje te kunnen nuttigen. De houten meubels van alles en nog wat, maken het terras speels en gezellig.
Toen het iets koeler was, zijn we naar binnen gegaan en hebben nog wat gekeuveld bij het lage zithoekje waar ook een schommelstoel stond.
Daarna aan de hoge tafel aan het raam genieten van ons uitzicht, gesprek en heerlijke eten.
We begonnen met een broodplankje, lekker dunne plakjes maisbrood en bruinbrood. In twee bakjes zat aioli en verse pesto, te lekker dus bijgevraagd en was geen enkel probleem.
Daarna maar eens iets nieuws geprobeerd, een Thaise schotel met optie garnalen. We hebben er samen intens van genoten.
Als dessert namen we ook een heerlijke latte macchiato. Passievruchten cheesecake met room en verse vruchten maakte van deze lentedag het plaatje compleet.
Extra opmerking ze hebben er goede frisdranken zowel de ginger beer als ginger ale smaakte voortreffelijk een bijna eerlijke smaak, dus niet te veel gesuikerd.
De toiletten netjes, en zo schattig die babyruimte met alle voorzieningen zoals o.a. babybillendoekjes maken ook dit kleine kamertje af.
Personeel vriendelijk en enthousiast. Maar meer personeel hebben ze nu al nodig, dus dat belooft wat.

Met Pasen ga ik weer, maar nu met mijn man. Kijken hoe hij het ervaart.